Publicatii de fotbal

Regulile De Fotbal Q&A De Căutare AskTheref.com

Cand populare jucatori profesionisti de fotbal sport opace pene de fotbal în sesiunile de formare, este de multe ori o indicație a faptului că un nou siloz este pe cale de a fi introdus în piață. Fotbal fanatici nu pot ajuta, dar întreb dacă acești jucători, de fapt, purta ghete le aprobe. Mai des decât nu, lor ghete de fotbal sunt personalizate pentru propria placă și caietul de sarcini. Deși poate părea aproape identic cu ceea ce se aprobe, ghete de fotbal pe care le poartă sunt personalizate versiuni de piață prototip.

Fotbal crampoane, pe de altă parte, au tendința de a avea talpile mai groase și mai grele de construcție. Ei vin în piele și materiale sintetice. În timp ce cele mai multe ghete de fotbal au talpile echipat cu detașabil din aluminiu țăruș capace, fotbal crampoane veni in detașabil și turnate soiuri.

Crampoane – Acestea sunt lame sau conuri pe jos de fotbal de pantofi. Ei acționează pentru a îmbunătăți tracțiunea.

Cine e rău? Nu întrerupe jocul sau oferind jucătorilor un avantaj nedrept. Nu e chiar ceea ce face jocul arata bătător la ochi la televizor.

Ele sunt extrem de durabile, deoarece acestea sunt mai mult de o extensie de talpa de cauciuc decât un complet nou plus față de pantofi. Sportivii au purtat ghete de cel puțin 1500. Deși nu există imagini sau exemple care au supraviețuit ghete din acea perioadă de timp, prima documentare scrisă de crampoane vine de la 1526, când „ghete de fotbal” au fost enumerate în King Henry VIII Dulap Mare.[1] Potrivit cercetătorilor, în limba engleză monarhul a ordonat royal cordwainer (cizmar), Cornelius Johnson, să-l facă o pereche de cizme cusute de mână „, pentru a juca fotbal”. Pantofii costa de patru șilingi (circa 200 de dolari astăzi) și s-au făcut, probabil, de deosebit de puternică din piele. În engleza Americană termenul de pene este folosit metaforic pentru a se referi la pantofi cu astfel de proeminențe.