Publicatii de fotbal

Pot purta o atelă sau o distributie în timp ce jucați un sport competitiv?

În secolul xx, cizme au devenit mai ușoare și mai moale, pantaloni scurți au fost purtate la o lungime mai mică, și progrese în fabricarea de îmbrăcăminte și de imprimare a permis tricouri pentru a fi făcute în brichetă fibre sintetice cu din ce în ce mai pline de culoare și modele complexe. Odată cu creșterea de publicitate în secolul 20, sponsori logo-uri au început să apară pe tricouri, și replica benzi au fost puse la dispoziție pentru fanii să cumpere, generând cantități semnificative de venituri pentru cluburi. Fotbaliștii, în general, purta numere de identificare pe spatele lor camasi.

Înainte de acest moment, de preferință între șurub-în stud s-a bazat în primul rând pe condițiile meteorologice. Doar ca pantofii ei înșiși sunt dotate cu diferite materiale, în funcție de destinația lor și de poziție, același lucru este valabil și pentru echipament. „Termo nailon știfturi sunt rigide, dar ușor pentru bruscă de propulsie,” Popular Mechanics note.

Acestea sunt special făcute pentru a lucra cu diferite iarba sintetica suprafețe. În acest weekend, însă, lucrurile vor fi diferite. Jucătorii pot purta orice pene vrea atata timp cat sunt pentru o cauză caritabilă. Mă bucur să aud asta, și sunt sigur că cei mai mulți oameni nu m-ar deranja să văd asta face în fiecare săptămână. Deci, de ce nu pot NFL face acest lucru în fiecare săptămînă?

Vor opiniile, nu? Ei bine asta ar fi un mic pas pentru a atinge acest obiectiv. De asemenea, ar face se pare ca sunt in ton cu cei care se uită la sport. Asculta copiii, Roger Goodell.

Cand populare jucatori profesionisti de fotbal sport opace pene de fotbal în sesiunile de formare, este de multe ori o indicație a faptului că un nou siloz este pe cale de a fi introdus în piață. Fotbal fanatici nu pot ajuta, dar întreb dacă acești jucători, de fapt, purta ghete le aprobe. Mai des decât nu, lor ghete de fotbal sunt personalizate pentru propria placă și caietul de sarcini. Deși poate părea aproape identic cu ceea ce se aprobe, ghete de fotbal pe care le poartă sunt personalizate versiuni de piață prototip.