Publicatii de fotbal

Pot folosi pantofi de funcționare pentru alte sporturi?

Deoarece fotbalul este jucat pe o varietate de suprafete, având dreptul de fel de periculos poate ajuta să obțineți dreptul de tracțiune pe o anumită suprafață de joc. Mai jos este o listă a diferitelor tipuri de unic plăcile utilizate pentru diferite domenii de joc.

Acesta este purtat de jucători de fotbal celebri, inclusiv Antoine Griezmann și Hector Bellerin. Samba -Adidas Samba a fost eliberat în 1950. Acesta este primul de fotbal adidas creat de Adidas. Acesta dispune de o aspirație design în guma unic care permite jucătorilor să se antreneze din greu, teren de gheață. Acest Adidas fotbal de interior pantof este a doua cea mai mare vânzare Adidas design.

De asemenea, acestea au crescut, dens, agresiv trepte, care sunt mai adânci decât lamele sau prezoane care sunt folosite în condiții normale de ghete de fotbal. În plus, terenul de fotbal pantofi nu sunt menite să pătrundă saltea sub suprafata de iarba sintetica. În schimb, ele sunt concepute pentru a ține dens suprafață de gazon de iarbă.

Routledge. p. 75.

În asociația de fotbal, kit (de asemenea, menționată ca o bandă sau uniformă) este echipamentul standard si tinuta purtata de jucători. Sport Legile Jocului specifica minim kit care un jucător trebuie să folosească, și, de asemenea, interzice utilizarea de ceva care este periculos pentru orice jucător sau un alt participant. Concursuri individuale pot stipula restricții suplimentare, cum ar fi reglementarea dimensiunea logo-urile afișate pe tricouri și care să ateste că, în cazul unui meci între echipele cu identice sau similare culori, echipa trebuie să se schimbe la culoare diferită tinuta. În Statele Unite ale Americii, colegiul antrenor de fotbal, Joseph Pipal a fost creditat ca fiind unul dintre creatorii de „noroi pene” pentru pantofi de fotbal.[9] Unii dintre primii producatori de ghete de fotbal au fost Gola în 1905, Valsport în 1920 și Hummel în 1923 și sunt încă în afaceri de azi.[10] în anul 1925 doi frați pe nume Adolf și Rudolf Dassler a dezvoltat un țăruș fotbal cu un sistem de capse metalice pentru fotbal American.[10] Cei doi frați care a creat primul înlocuibile metalice, a avut o cădere după al doilea RĂZBOI mondial și au mers atât de departe pentru a crea două mari țăruș fotbal producătorii de la Puma și Adidas.[11] În 1929 compania Riddell a făcut progrese uriașe în fotbal adidas industrie.