Publicatii de fotbal

Cele mai bune ghete de fotbal 2019: Cele mai bune ghete de fotbal, de la 17 lei la 200 de lire

Fotbal și fotbal sunt două cuvinte diferite, referindu-se la exact același sport. Principalii factori de variație sunt de geografie și limba. În marea BRITANIE și în majoritatea țărilor Europene, termenul de „fotbal” este folosit pentru a se referi la sport de echipă care implică lovind mingea să înscrie un gol. Este sportul care a popularizat jucători precum Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

De asemenea, acestea au crescut, dens, agresiv trepte, care sunt mai adânci decât lamele sau prezoane care sunt folosite în condiții normale de ghete de fotbal. În plus, terenul de fotbal pantofi nu sunt menite să pătrundă saltea sub suprafata de iarba sintetica. În schimb, ele sunt concepute pentru a ține dens suprafață de gazon de iarbă.

Deoarece fotbalul este jucat pe o varietate de suprafete, având dreptul de fel de periculos poate ajuta să obțineți dreptul de tracțiune pe o anumită suprafață de joc. Mai jos este o listă a diferitelor tipuri de unic plăcile utilizate pentru diferite domenii de joc.

În mod similar, în engleza Britanică termenul ‘știfturi’ poate fi folosit pentru a se referi la fotbal cizme ” sau „rugby boots’ care au știfturi. În funcție de tipul de suprafață, un fel de sport și chiar purtătorului de poziția sau rolul în joc, diferite bucăți de boot și, în special, stud aranjamente sunt disponibile.[5] Pentru hard terenuri, amatori participanții pot purta un pantof pantof sau un plastic-stud boot (cunoscut ca „turnate unic”); în cele mai multe sporturi și pozițiile acest lucru este adecvat, deși pe un bine-acoperite cu iarbă sau teren îmbibat cu apă, cu filet nituri sunt recomandate pentru un plus de aderență; acestea pot fi din metal, cauciuc sau material plastic. Atunci când joci pe acest tip de teren, unii jucători favoarea folosind o boot-cu șurub-în știfturi în non-dominantă (de sprijin) picior pentru a oferi aderență, și cizme scurte de cauciuc sau plastic știfturi în dominantă (lovituri/trecere) picior pentru a oferi precizie. Jucătorii (inclusiv înlocuitori/înlocuit și trimis-off jucători) nu sunt permise pentru a purta sau de a folosi orice pentru a echipamentelor de comunicații electronice (cu excepția cazului în care EPTS este permis).

Neymar, contractate cu American sport marca Nike pentru a reprezenta Swoosh întreaga lume a sportului, a primit diverse cizme de semnătură a lungul carierei sale până în prezent, care a inclus un speciale Visul de Aur Hypervenom pentru jucător să poarte în knock-out etape de Cupa Mondială din 2014 și o Meu Jogo Mercurial vapor să poarte pentru Rusia 2018. Desigur, nu este ieftin să închidă două dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume (doar Manchester United este pe picior de egalitate cu Barcelona și Real în echipa de valoare). Barcelona a semnat un nou contract cu Nike, în 2016, în valoare de 180 de milioane de dolari pe an, în medie.